Μη κατηγοριοποιημένο

Ξύλινα γράμματα για το παιδικό δωμάτιο της Σταυριάνας

xilina-grammata-stavriana

Ξύλινα γράμματα για το παιδικό δωμάτιο της Σταυριάνας.

Το δωμάτιο της μικρούλας Σταυριάνας είναι πολύχρωμο και διακοσμημένο σε παλ, χαρούμενες αποχρώσεις. Συζητώντας με την μητέρα της, σκεφτήκαμε αρκετές εναλλακτικές ανάμεσα σε μεμονωμένα γράμματα που θα σχηματίζουν το όνομά της, σε ζωγραφιστά μονογράμματα ή σε ενιαίο όνομα. Καταλήξαμε ότι η καλύτερη και πιο οικονομική λύση για την συγκεκριμένη πόρτα του παιδικού δωματίου θα ήταν ένα ξύλινο, ενιαίο όνομα, στα 30 εκ μήκος.

Το όνομα της Σταυριάνας ζωγραφίστηκε με ακρυλικά χρώματα και στην πίσω όψη τοποθετήσαμε ταινία διπλής όψεως για να μπορέσει να τοποθετηθεί άμεσα και εύκολα στην πόρτα, χωρίς να χρειαστεί να τη σημαδέψουμε με καρφί.

Στην Happyrooms κατασκευάζουμε και ζωγραφίζουμε στο χέρι ξύλινα γράμματα κάθε είδους, για παιδικό δωμάτιο αγοριού ή κοριτσιού.Τα ξύλινα γράμματα τοίχου έχουν πάχος 4 χιλιοστά και ζωγραφίζονται στο χέρι κατά παραγγελία. Μπορείτε να επιλέξετε την γραμματοσειρά, την διάσταση, τα χρώματα και τους συνδυασμούς που θέλετε για να ταιριάζουν στον δικό σας χώρο. Σας αποστέλλονται έτοιμα, με ταινία διπλής όψεως στην πίσω όψη τους ώστε να τοποθετούνται εύκολα σε κάθε επιφάνεια. Εναλλακτικά, σας τα στολίζουμε με όμορφες κορδελίτσες και τα τοποθετείτε με καρφί στον τοίχο που θέλετε.

Τέλος, τα ξύλινα μονογράμματα μπορούν να αποτελέσουν ένα υπέροχο δώρο για γάμους, βαπτίσεις και νεογέννητα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ξύλινα ονόματα δείτε εδώ

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *