Χειροποίητα είδη γάμου!

Στη HappyRooms ανακαλύπτετε μια ευρεία γκάμα προϊόντων ειδών γάμου. Η αγάπη και ο ενθουσιασμός που συνοδεύουν την προετοιμασία ενός γάμου μπορούν να αντανακλώνται σε κάθε μικρή λεπτομέρεια και έχουμε συγκεντρώσει μια σειρά από επιλογές για να κάνετε τη μεγάλη ημέρα σας ακόμη πιο ξεχωριστή.

Τα στέφανα είναι σύμβολα της αγάπης και της ενότητας. Προσφέρουμε μια ποικιλία από στέφανα, επάργυρα και επίχρυσα, λιτά αλλά και πολυτελή.

Οι στεφανοθήκες γάμου που διαθέτουμε είναι χειροποίητες, ξύλινες, ελληνικής κατασκευής και μπορούν να γίνουν σε ότι χρώμα επιθυμείτε. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το σχέδιο και εμείς να σας το ετοιμάσουμε κατά παραγγελία. Το ίδιο ισχύει και για τα βιβλία ευχών μας, και αυτά χειροποίητα και ζωγραφιστά στο χέρι, προσαρμόζονται στα δεδομένα του δικού σας γάμου.

Τα κουτιά ευχών είναι ιδανικά για τον στολισμό του τραπεζιού υποδοχής στην εκκλησία ή στην δεξίωση του γάμου. Χειροποίητα, ζωγραφισμένα στο χέρι με ακρυλικά χρώματα κουτιά ευχών για να γράφουν και να τοποθετούν μέσα τις ευχές τους οι καλεσμένοι.

Τέλος, διαθέτουμε μια ιδιαίτερη συλλογή από προσωποποιημένα δώρα γάμου. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας προς το ζευγάρι. Σε συνεργασία με εσάς, μπορούμε να δημιουργήσουμε προσωπικά δώρα που θα μείνουν αξέχαστα.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το στυλ του γάμου που ονειρεύεστε. Και εμείς, θα φτιάξουμε για εσάς μοναδικά είδη γάμου για να γίνει πραγματικότητα ό,τι ονειρευτήκατε!

Προσωποποιημένα δώρα γάμου (7)

Στέφανα (9)

Στεφανοθήκες (25)

Κουτιά ευχών γάμου (5)