Είδη γάμου, χειροποίητες μπομπονιέρες και προσκλητήρια!

Στα είδη γάμου της happyrooms μπορείτε να βρείτε ξεχωριστές μπομπονιέρες γάμου και μία μεγάλη γκάμα από προσκλητήρια γάμου. Επίσης, θα βρείτε ζωγραφιστές, χειροποίητες στεφανοθήκες καθώς και χειροποίητα βιβλία ευχών κατά παραγγελία.

Οι μπομπονιέρες γάμου αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς και εκφράζουν την δημιουργικότητα, την τρυφερότητα και την αγάπη. Όλα μας τα σχέδια είναι χειροποίητα, σε μορφή κουτιών, κρεμαστών μπομπονιέρων ή υφασμάτινων. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι το ξύλο, το χαρτί, τα κεραμικά, το μέταλλο, το σμάλτο, η γάζα, η λινάτσα ή το τούλι, βουάλ ή γαλλικό.

Τα προσκλητήρια γάμου μας είναι προσαρμοσμένα σε μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών στυλ γάμων, ύφους και αισθητικής. Ετσι, καταφέρνουμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Τα χαρτιά που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικής ποιότητας, 300 γρ., ακουαρέλες, οπαλίνες και munchen, ματ ή glossy, και συνδυάζονται με μία μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών φακέλων.

Οι στεφανοθήκες γάμου που διαθέτουμε είναι χειροποίητες, ξύλινες, ελληνικής κατασκευής και μπορούν να γίνουν σε ότι χρώμα επιθυμείτε. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το σχέδιο και εμείς να σας το ετοιμάσουμε κατά παραγγελία. Το ίδιο ισχύει και για τα βιβλία ευχών μας, και αυτά χειροποίητα και ζωγραφιστά στο χέρι, προσαρμόζονται στα δεδομένα του δικού σας γάμου.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το στυλ του γάμου που ονειρεύεστε. Και εμείς, θα φτιάξουμε για εσάς μοναδικά είδη γάμου για να γίνει πραγματικότητα ότι ονειρευτήκατε!

Στεφανοθήκες (24)

Κουτιά ευχών γάμου (5)