Χειροποίητα Είδη Βάπτισης – Χειροποίητες Μπομπονιέρες Αθήνα

Χειροποίητα είδη βάπτισης

Η μέρα που θα δώσετε στο παιδί σας το όνομά του είναι μέρα ευτυχίας. Eίναι φυσικό ο κάθε γονιός να θέλει να την θυμάται, έχοντας τις πιο γλυκιές αναμνήσεις. Η βάφτιση στην Happyrooms είναι γεμάτη φαντασία, τέχνη, αισθητική και μοναδικότητα.

Τα σετ βάπτισης είναι αποκλειστικά χειροποίητα είδη βάφτισης, φτιαγμένα από εμάς. Αποτελούνται από ζωγραφιστά ξύλινα κουτιά και λαδόκουτα, ρομαντικές λαμπάδες, κεράκια κολυμπήθρας, σαπουνάκι και μπουκαλάκι λαδιού. Η θεματική βάφτιση, συμπληρώνεται από υπέροχα σετ λαδόπανων, βιβλία ευχών ή ζωγραφιστές, ξύλινες κασετίνες μαρτυρικών. Επίσης, μπορούν να συνοδευτούν με μαρτυρικά φτιαγμένα με φαντασία και ιδιαίτερα υλικά. Τέλος, τα ζωγραφιστά μπατίκ ρούχα βάφτισης και μία πληθώρα αξεσουάρ θα συνθέσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα και μία ονειρική εμπειρία.

Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη ποικιλία που ανοίγεται μπροστά στα μάτια σας μέσα από τον διαδικτυακό μας χώρο. Επιλέξτε μοναδικά κομμάτια που θα κάνουν την πιο γλυκιά ημέρα φαντασμαγορική και γεμάτη χειροποίητες εκπλήξεις!

Βαπτιστικά πακέτα (31)

Μπομπονιέρες βάπτισης (33)

Βαπτιστικά ρούχα για αγόρι (28)

Βαπτιστικά ρούχα για κορίτσι (29)

Λαδόπανα (57)

Μαρτυρικά (16)

Κουτιά μαρτυρικών (8)

Βιβλία ευχών (31)

Κουτιά ευχών Βάπτισης (3)