Πολυτελείς, ιδιαίτερες μπομπονιέρες βάπτισης από την Happyrooms

Πολυτελείς, ιδιαίτερες, χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης, αποκλειστικού σχεδιασμού και διάθεσης Happyrooms.

Κάθε μπομπονιέρα αποτελεί ένα μικρό υπογεγραμμένο, χειροποίητο έργο τέχνης σε ξύλο, καμβά ή χαρτί. Κάθε μπομπονιέρα φέρει την υπογραφή του καλλιτέχνη και την εγγύηση της Happyrooms.

Στην Happyrooms δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην προετοιμασία της κάθε μπομπονιέρας. Κάθε μία φιλοτεχνείται στο χέρι με προσεγμένα, ελληνικά υλικά και αντικείμενα που φροντίζουμε πάντα να είναι χρηστικά και να μένουν ως ανάμνηση της βάπτισης στον κάθε καλεσμένο. Επίσης, φροντίζουμε να είναι αντικείμενα με λιτή, απέριττη αισθητική. Τα σχέδια των μπομπονιέρων της Happyrooms, είναι μοναδικά και σχεδιάζονται και παράγονται από εμάς κατά παραγγελία για την κάθε περίσταση. Τα κουφέτα μας είναι επίσης ελληνικά, από την εταιρία Χατζηγιαννάκης, εξαιρετικής ποιότητας.

Όλα μας τα σχέδια διατίθενται σε συσκευασίες των 20 τεμαχίων. Το αναγραφόμενο κόστος αφορά σε 20 τμχ. ολοκληρωμένων μπομπονιέρων, συμπεριλαμβανομένου του κόστους κουφέτων και φπα24%. Η ελάχιστη παραγγελία για το κάθε σχέδιο είναι τα 20 τμχ.

Όλα τα σχέδια μπομπονιέρων βάπτισης που βλέπετε μπορούν να συνδυαστούν με το αντίστοιχο χειροποίητο σετ βαπτιστικών. Το κάθε σετ βαπτιστικών αποτελείται από το ξύλινο, ζωγραφισμένο στο χέρι κουτί βάπτισης, την λαμπάδα, το λαδόκουτο, τα 3 κεράκια κολυμπήθρας, το μπουκαλάκι και το σαπουνάκι.

Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε το βαπτιστικό σετ με το αντίστοιχο βιβλίο ευχών, την κασετίνα μαρτυρικών και τον στολισμό κολυμπήθρας.

Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα παραπάνω με εξαιρετικής ποιότητας και ελληνικής κατασκευής λαδόπανα, ρουχαλάκια και βαπτιστικά παπουτσάκια.  Γιατί στην Happyrooms, φροντίζουμε να σας παρέχουμε το πιο ολοκληρωμένο πακέτο βάπτισης, ώστε να μην χρειαστεί να κουραστείτε για τίποτα!

Βλέπετε 1–12 από 31 αποτελέσματα

Μπομπονιέρα Βάπτισης Γιογιό με Φιγούρα BB031

72.00

Μπομπονιέρα βάπτισης Μάτι ξύλινο σπιτάκι BB030

80.00

Μπομπονιέρα Βάπτισης Σβούρα 3 χρώματα BB028

86.00

Μπομπονιέρα βάπτισης σβούρα μέντα κίτρινη BB027

86.00

Μπομπονιέρα βάπτισης βότσαλο BB026

80.00

Μπομπονιέρα βάπτισης σαΐτα BB025

90.00

Μπομπονιέρα βάπτισης γιογιό παστέλ BB024

70.00

Μπομπονιέρα βάπτισης σφεντόνα παστέλ BB023

70.00

Μπομπονιέρα βάπτισης σβούρα σε παστέλ αποχρώσεις – BB022

86.00

Μπομπονιέρα Βάπτισης Αστέρι Κουτάκι BB021

60.00

Μπομπονιέρα Βάπτισης Αστέρι Μεταλλικό BB020

62.00

Μπομπονιέρα Βάπτισης Αστέρι Γιογιό BB019

66.00