Πολυτελείς, ιδιαίτερες μπομπονιέρες βάπτισης από την Happyrooms

Πολυτελείς, ιδιαίτερες, χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης, αποκλειστικού σχεδιασμού και διάθεσης Happyrooms.

Κάθε μπομπονιέρα αποτελεί ένα μικρό υπογεγραμμένο, χειροποίητο έργο τέχνης σε ξύλο, καμβά ή χαρτί. Κάθε μπομπονιέρα φέρει την υπογραφή του καλλιτέχνη και την εγγύηση της Happyrooms.

Στην Happyrooms δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην προετοιμασία της κάθε μπομπονιέρας. Κάθε μία φιλοτεχνείται στο χέρι με προσεγμένα, ελληνικά υλικά και αντικείμενα που φροντίζουμε πάντα να είναι χρηστικά και να μένουν ως ανάμνηση της βάπτισης στον κάθε καλεσμένο. Επίσης, φροντίζουμε να είναι αντικείμενα με λιτή, απέριττη αισθητική. Τα σχέδια των μπομπονιέρων της Happyrooms, είναι μοναδικά και σχεδιάζονται και παράγονται από εμάς κατά παραγγελία για την κάθε περίσταση. Τα κουφέτα μας είναι επίσης ελληνικά, από την εταιρία Χατζηγιαννάκης, εξαιρετικής ποιότητας.

Όλα μας τα σχέδια διατίθενται σε συσκευασίες των 20 τεμαχίων. Το αναγραφόμενο κόστος αφορά σε 20 τμχ. ολοκληρωμένων μπομπονιέρων, συμπεριλαμβανομένου του κόστους κουφέτων και φπα24%. Η ελάχιστη παραγγελία για το κάθε σχέδιο είναι τα 20 τμχ.

Όλα τα σχέδια μπομπονιέρων βάπτισης που βλέπετε μπορούν να συνδυαστούν με το αντίστοιχο χειροποίητο σετ βαπτιστικών. Το κάθε σετ βαπτιστικών αποτελείται από το ξύλινο, ζωγραφισμένο στο χέρι κουτί βάπτισης, την λαμπάδα, το λαδόκουτο, τα 3 κεράκια κολυμπήθρας, το μπουκαλάκι και το σαπουνάκι.

Επίσης, μπορείτε να συμπληρώσετε το βαπτιστικό σετ με το αντίστοιχο βιβλίο ευχών, την κασετίνα μαρτυρικών και τον στολισμό κολυμπήθρας.

Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα παραπάνω με εξαιρετικής ποιότητας και ελληνικής κατασκευής λαδόπανα, ρουχαλάκια και βαπτιστικά παπουτσάκια.  Γιατί στην Happyrooms, φροντίζουμε να σας παρέχουμε το πιο ολοκληρωμένο πακέτο βάπτισης, ώστε να μην χρειαστεί να κουραστείτε για τίποτα!

Βλέπετε 1–12 από 33 αποτελέσματα

Μπομπονιέρα Βάπτισης Μαράκα Δαντέλα BB043

56.00

Μπομπονιέρα Βάπτισης Μαράκα φιογκάκι BB042

56.00

Μπομπονιέρα Βάπτισης Γιογιό Κίτρινο γκρί BB041

70.00

Μπομπονιέρα βάπτισης βότσαλο Σάπιο Μήλο BB040

80.00

Μπομπονιέρα Βάπτισης Μαράκες BB039

56.00

Μπομπονιέρα Βάπτισης Σβούρα Γκρι Κίτρινο BB038

86.00

Μπομπονιέρα Βάπτισης Σβούρα Άσπρο κίτρινο BB037

86.00

Μπομπονιέρα Βάπτισης Σβούρα Σάπιο Μήλο BB036

86.00

Μπομπονιέρα Βάπτισης Σβούρα Όνομα BB035

80.00

Μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί συννεφο BB034

38.00

Μπομπονιέρα βάπτισης Μάτι πουγκί BB033

52.00

Μπομπονιέρα βάπτισης SLEEP TIGHT πουγκί BB032

50.00