Υπέροχα χειροποίητα είδη για την διακόσμηση παιδικού δωματίου!

Η διακόσμηση παιδικού δωματίου αποτελεί μία πολύ σοβαρή δουλειά για την Happyrooms! Με μεγάλες δόσεις φαντασίας και αγάπης δημιουργούμε καθημερινά μοναδικά αντικείμενα και διακοσμητικά. Διακοσμητικά που θα αποτελέσουν την αρχή ενός ταξιδιού φαντασίας για τα παιδιά μας!

Τα παιδικά καρεκλάκια, τραπεζάκια και μικροέπιπλα ζωγραφίζονται όλα στο χέρι με ακρυλικά οικολογικά χρώματα. Κάθε επιπλάκι είναι μοναδικό και φτιάχνεται πάντα κατά παραγγελία. Μπορεί να γίνει σε ότι συνδυασμό χρωμάτων επιθυμείτε και σε ότι θέμα επιλέξετε εσείς για να ταιριάζει με το παιδικό δωμάτιο.

Οι παιδικοί πίνακες, τα καδράκια και τα ταμπελάκια πόρτας αποτελούν την ιδανική λύση διακόσμησης του παιδικού δωματίου. Θα δώσουν την κατάλληλη δόση στυλ, χρώματος και τέχνης και θα βοηθήσουν το παιδί να μεγαλώσει με όμορφες εικόνες χαράς και δημιουργίας. Σε κάθε ταμπελάκι, πίνακα, υψομετρητή ή κάδρο μπορεί να αναγράφεται το όνομα του παιδιού, αποτελώντας το καλύτερο προσωπικό δώρο.

Τα ξύλινα γράμματα είναι όλα χειροποίητα και φτιάχνονται για τοποθέτηση στον τοίχο (επιτοίχια) ή σε ραφάκι (επιτραπέζια). Μπορείτε να επιλέξετε εσείς το όνομα, το μέγεθος, τη γραμματοσειρά και τα χρώματα τους για να γίνουν απόλυτα ταιριαστά με τον χώρο που θα τοποθετηθούν. Είναι ότι ομορφότερο, ξεχωριστό και χαριτωμένο για το παιδικό δωμάτιο.

Τέλος, τα ζωγραφισμένα κουτιά αναμνήσεων, οι ζωγραφιστοί υψομετρητές και τα χειροποίητα φωτιστικά δίνουν την πιο χαρούμενη νότα στο χώρο.

Όλα μας τα είδη διακόσμησης παιδικού δωματίου αποτελούν υπέροχες προτάσεις δώρων για νεογέννητα, γενέθλια και βαπτίσεις. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να μας ζητήστε να σας τα στείλουμε και σε συσκευασία δώρου.

Παιδικές βιβλιοθήκες (3)

Παιδικές καρέκλες και τραπεζάκια (57)

Θήκες οργάνωσης (12)

Κουτιά παιχνιδιών (13)

Σάκοι παιχνιδιών (6)

Σημαιάκια και γιρλάντες (3)

Ζωγραφιστά κουτιά (27)

Παιδικοί πίνακες (40)

Παιδικά καδράκια (14)

Ταμπελάκια πόρτας (51)

Μόμπιλε (2)

Ξύλινα γράμματα (60)

Υψομετρητές (12)

Πομολάκια (42)

Παιδικά φωτιστικά (2)

Παιδικές Κρεμάστρες (7)

Καλάθια (4)

Σκηνές ινδιάνων (3)

Διακοσμητικά Μαξιλάρια (31)