Decoration

Ιδέες για χριστουγεννιάτικο στολισμό πόρτας

Ιδέες για χριστουγεννιάτικο στολισμό πόρτας
Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, τα σπίτια μας μεταμορφώνονται σε πύλες μαγείας και χαράς. Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός πόρτας αναδεικνύει τη δημιουργικότητα και το πνεύμα των γιορτών, προσφέροντας ένα μοναδικό και ζεστό καλωσόρισμα. Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες για εύκολο αλλά πρωτότυπο στολισμό πόρτας.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Χαρτόνια σε διάφορα χρώματα
  • Γιορτινά χαρτιά περυτιλίγματος
  • Ψαλίδι
  • Ταινία διπλής όψεως

 

Πόρτα τάρανδος:

 

Μια έυκολη λύση για πόρτες καφέ χρώματος που θα λειτουργήσουν ως καμβάς. Διπλώστε ένα χρωμαριστό χαρτόνι στη μέση και κοψτε τα 2 κέρατα του τάρανδου. Κάντε το ίδιο με ενα λευκό και ένα μαυρο χαρτόνι απο τα οποία θα κόψετε τους κύκλους για τα μάτια. Τελος κόψτε ένα μεγάλο κόκκινο κύκλο για τη μύτη του τάρανδου. Κολλήστε τα κομμάτια στην πόρτα με ταινλια διπλής όψης και έτοιμος ο Ρούντολφ!  Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

 

 

 

 

 

 

Πόρτα χιονάνθρωπος:

 

Της ίδιας φιλοσοφίας με την προηγούμενη κατασκευή. Εδώ θα χρειαστείτε λίγο μάυρο χαρτόνι για τις λεπρομέρειες του χιονάνθωπου και ένα μικρό κομμάτι πορτοκαλί για τη μύτη. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και ένα κομμάτι ύφασμα για να φτιαξετε ενα κασκόλ πάνω απο τα κουμπιά του.  Αν η πόρτα σας δεν είναι λευκή μπορείτε να την ντύσετε με λευκό ριζόχαρτο.

 

 

 

 

 

 

Πόρτα Άγιος Βασίλης:

 

Ντύστε όλη την πόρτα με κόκκινο γκοφρέ χαρτί και με μαύρο χαρτόνι φτιάξτε τη ζώνη και τα κουμπιά του Αη βασίλη. Κόψτε ένα τετράγωνο πλαίσιο απο γυαλιστερό ασημένιο χαρτόνι για την αγκράφα της ζώνης. Τα σχήματα στην κατασκευή αυτή είναι πολύ απλά και εύκολα να κοπούν και αυτό κανει αυτή τη δημιουργία ιδανική για να την εκτελέσετε με την βοήθεια των παιδιών σας.

 

 

 

 

 

 

Πόρτα χριστουγεννιάτικο δέντρο:

 

Πολλές φορές ένα δωμάτιο είναι πολύ μικρό και δεν υπάρχει χώρος να στολιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για μικρούς χώρους, λοιπόν, ή και σπίτια που υπάρχουν κατοικίδια υπάρχει η λύση του χριστουγεννιάτικου δέντρο σε πόρτα ή σε τοίχο. Κόψτε χρωμαριστούς κύλους διαφόρων χρωμάτων που θα χρησιμευσουν ως μπάλες και μερικά τετράγωνα και ορθογώνια για τα δώρα κάτω απο το δέντρο. Η κατασκευεί αυτή μπορεί να στολιστεί με γιρλάντες, φωτάκια και ένα όμοφο αστέρι στην κορυφή.

 

 

 

 

Πόρτα χριστουγεννιάτικο δώρο:

 

Ίσως ο πιο γνωστός τρόπος να στολιστεί η πόρτα είναι αυτός που θυμίζει ενα γιορτινό κουτί δώρου. Μπορείτε να καλύψετε όλη την πόρτα με χαρτί περυτιλίγματος ή να την αφήσετε ως έχει. Περάστε δυο μεγάλες λωρίδες χαρτονιού ως κορδέλα και φτιάξτε στην ένωσή τους έναν μεγάλο φιόγκο.  Αυτός ο στολισμός είναι ιδανικός και για την εξώπορτα του σπιτιού.

 

 

 

 

 

 

Οι στιγμές δημιουργικότητας και ομορφιάς είναι η ευκαιρία μας να μοιραστούμε το πνεύμα των γιορτών με τους άλλους και να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις που θα αντανακλούν τη χαρά και την αγάπη που ζούμε κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής.

 

Happy tips!

Στη Happyrooms θα βρείτε πληθώρα χριστουγεννιάτικων στολιδιών που μπορούν να κάνουν την κατασκευή σας ακόμα πιο ιδιαίτερη και προσωποποιημένη! Επιλέξτε ένα χριστουγεννιάτικο αστέρι με όλη την οικογένεια, ένα βαζάκι, ένα στολίδι με το όνομα του κατοικιδίου ή ένα ξύλινο γράμμα στον Άη Βασίλη για μια πραγματικά πρωτότυπη δημιουργία!

 

Φωτογραφίες απο pinterest.com

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *