Μη κατηγοριοποιημένο

Προτάσεις για συμμαζεμένο παιδικό δωμάτιο

Κουτί παιχνιδιών Lego

Προτάσεις για συμμαζεμένο παιδικό δωμάτιο

Είμαι σίγουρη, ως μαμά, οτι κι εσείς έχετε βιώσει κάποια στιγμή την απόγνωση του χαοτικού παιδικού δωματίου. Εκείνη την εικόνα όπου φαίνεται σαν να μην υπάρχει εκατοστό του πατώματος που να μην είναι καλυμμένο με lego, παζλ, λούτρινα και κάθε λογής παιχνίδια!

Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει μία κομψή και στυλάτη λύση η happyrooms δημιουργώντας μία σειρά από χειροποίητα, ελληνικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικότητας κουτιά παιχνιδιών. Τα κουτιά ζωγραφίζονται στο χέρι και μπορούμε να τα παραγγείλουμε με ζωγραφισμένο το όνομα του παιδιού. Στην περίπτωση που το δωμάτιο μοιράζονται 2 ή 3 αδερφάκια, είναι ιδανική λύση το κάθε παιδί να έχει το δικό του ξεχωριστό, προσωποποιημένο κουτί παιχνιδιών ώστε να μην μπερδεύονται τα παιχνίδια και να μην μαλώνουν! Το συμμάζεμα γίνεται παιχνίδι όταν όταν τα τουβλάκια, κούκλες και τα αξεσουάρ τους, αυτοκινητάκια ή κουζινικά τακτοποιούνται σε ένα υπέροχο, κομψό ξύλινο κουτί παιχνιδιών.

Και για μία πιο ανατρεπτική και οικονομική λύση, η happyrooms έχει να μας προτείνει και την εναλλακτική λύση των χάρτινων σάκων παιχνιδιών. Οι σάκοι αυτοί δίνουν μία πολύ σύγχρονη και ευχάριστη νότα στον χώρο, ζωγραφίζονται στο χέρι και μπορούν να αναγράφουν το όνομα του κάθε παιδιού. Η χωρητικότητά τους είναι πολύ μεγάλη και η αντοχή τους ακόμη μεγαλύτερη. Κατασκευάζονται για βιομηχανική χρήση βαρέων υλικών, με 3 στρώματα craft χοντρού και ανθεκτικού χαρτιού όπου ανάμεσα έχει τοποθετηθεί νάυλον για στεγανότητα. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι τα παιχνίδια θα τακτοποιούνται στους σάκους όμορφα και πρακτικά για πολύ πολύ καιρό!

Μην χάνετε χρόνο, παραγγείλετε το δικό σας “σύστημα” συμμαζέματος με τα κουτιά παιχνιδιών και τους σάκους παιχνιδιών της Happyrooms και βάλτε τάξη στο παιδικό δωμάτιο με στυλ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *