Μη κατηγοριοποιημένο

Ελληνικά βαπτιστικά είδη και χειροποίητα σετ βάπτισης

Χειροποίητο σετ βάπτισης καραβάκι ζωγραφισμένο στο χέρι. Με ξύλινο κουτί βάπτισης, λαμπάδα βάπτισης και σετ λαδικών. Ολοκληρωμένα βαπτιστικά σετ καραβάκι.

Ελληνικά βαπτιστικά είδη και χειροποίητα σετ βάπτισης από την Happyrooms!

Στον κλάδο μας, όπως και σε πολλούς άλλους κλάδους της χώρας, οι εισαγωγές παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο. Το 90% των ειδών βάπτισης που υπάρχουν στην ελληνική αγορά είναι φτιαγμένα στο εξωτερικό, και κατά βάση στην Κίνα. Στην Happyrooms όμως έχουμε μία απαράβατη αρχή και αυτή είναι να αξιοποιούμε και να συνεργαζόμαστε με Έλληνες κατασκευαστές που χρησιμοποιούν ελληνικές πρώτες ύλες για να παράγουμε μερικά από τα ομορφότερα και πιο ποιοτικά σετ βάπτισης και είδη βαπτιστικών που θα βρείτε στην ελληνική αγορά.

Έτσι, κάθε κουτί μας φτιάχνεται στο χέρι κατά παραγγελία από Έλληνα μαραγκό, στην Θεσσαλονίκη, και είναι μοναδικό. Κάθε λαδόκουτο επίσης. Κάθε λαμπάδα φτιάχνεται σε ελληνικό εργαστήριο κηροποιϊας. Κάθε λαδόπανο και κάθε ρουχαλάκι είναι αποκλειστικά ελληνικής παραγωγής και εξαιρετικής ραφής και το ίδιο ισχύει και για τα παπουτσάκια βάπτισης.

Οι μπομπονιέρες μας είναι επίσης όλες χειροποίητες και από φυσικά, ελληνικά υλικά, φτιαγμένες από Έλληνες τεχνίτες και καλλιτέχνες. Και το αποτέλεσμα που τελικά σας προσφέρουμε είναι πραγματικά μοναδικό. Είμαστε περήφανοι για τα είδη μας όπως και για τους τεχνίτες αυτού του τόπου!

Δείτε περισσότερα για τα ελληνικά, χειροποίητα βαπτιστικά σετ μας εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *