Μη κατηγοριοποιημένο

Ανανέωση δωματίου με ζωγραφιστά επιπλάκια

Παιδικά καρεκλάκια και τραπεζάκια

Ανανέωση δωματίου με ζωγραφιστά επιπλάκια στα πιο χαρούμενα σχέδια!

Τι πιο όμορφο από το να ανανεώνουμε τους χώρους που μας περιβάλλουν! Πόσο περισσότερο όταν αφορά την διακόσμηση του παιδικού δωματίου, του πιο τρυφερού και χαρούμενου χώρου του σπιτιού μας. Όταν δε η ανανέωση αφορά σε χειροποίητα, ζωγραφιστά στο χέρι αντικείμενα και μικροέπιπλα, τότε, πραγματικά, η διακόσμηση γίνεται μία μοναδική διαδικασία διασκέδασης και ευχαρίστησης.

Έτσι λοιπόν, την επόμενη φορά που θα προβληματιστείτε για το τι μπορείτε να προσθέσετε στο παιδικό δωμάτιο, τώρα που το μικρούλι σας άρχισε να περπατάει και να κάθεται κανονικά, τώρα που του αρέσει να έχει ένα μικρό χώρο – γραφειάκι να κάνει κατασκευές και να παίζει με τα παιχνίδια του, σκεφτείτε τα χειροποίητα επιπλάκια της Happyrooms. Ξύλινες καρεκλίτσες σε πολλά διαφορετικά σχέδια, με θέματα ζωγραφισμένα στο χέρι με ακρυλικά, οικολογικά και ακίνδυνα χρώματα και ασορτί τραπεζάκια ή γραφειάκια θα εντυπωσιάσουν σίγουρα με τα χαρούμενα, φωτεινά τους χρώματα και σχέδια. Σε όλες μας τις παιδικές καρεκλίτσες και τα τραπεζάκια μπορεί να γραφτεί το όνομα του παιδιού.

Διαλέξτε ένα από τα υπάρχοντα σχέδια της γκάμας μας, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ ή ζητήστε μας να ζωγραφίσουμε για εσάς ένα θέμα κατά παραγγελία, που θα ταιριάζει απόλυτα, χρωματικά και σχεδιαστικά, στο παιδικό δωμάτιο του παιδιού σας.

Και φυσικά, τα ζωγραφιστά μας καρεκλάκια και τραπεζάκια αποτελούν ένα ιδιαίτερο, αξέχαστο δώρο για βάπτιση ή γενέθλια, ένα δώρο αγάπης που θα μείνει για πάντα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *